• main-banner-marshall

  REGJISTRIMI I ANIJEVE MARSHALL ISLANDS

  Regjistrimi i jahteve në Ishujt Marshall

Regjistroni varkën tuaj në Ishujt Marshall

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Ishujt Marshall, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Ishujt Marshall duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Ishujt Marshall ose si përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e varkës tuaj në Ishujt Marshall.


Ishujt Marshall janë një juridiksion popullor për regjistrimin e anijeve për shkak të mjedisit të favorshëm tatimor dhe ligjor. Regjistrat Detar dhe Korporativ të Ishujve Marshall (MI) janë përgjegjës për regjistrimin e anijeve nën flamurin e Republikës së Ishujve Marshall.

Ka disa përfitime për regjistrimin e një anijeje në Ishujt Marshall, duke përfshirë:

Mjedisi i favorshëm tatimor dhe ligjor

Nuk ka kufizime për pronësinë e huaj

Njohje nga organizatat kryesore ndërkombëtare detare

Qasje në një rrjet global të zyrave të MI dhe ofruesve të autorizuar të shërbimeve

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJNË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  Nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Ishujt Marshall. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • Shërbimi ndaj klientit 7 ditë në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • E garantuar provizore brenda një jave! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Ishujt Marshall dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se një javë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Ishujve Marshall.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Ishujt Marshall, nuk kemi nevojë për asnjë raport studimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopja e pasaportës

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Kopja e dokumenteve të formimit të kompanisë (Nëse dëshironi të regjistroni varkën nën emrin e kompanisë)

4) Çdo dokument zyrtar që konfirmon matjet e varkës

5) Dëshmia e sigurimit të paguar

6) Një kopje e deklaratës së pronësisë dhe statusit të hipotekës

7) Dëshmia e aftësisë detare

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Ishujt Marshall.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur